Plata si livrare

Categorii

Produsele SO PROUD APPAREL se livreaza pe teritoriul Romaniei prin firma de curierat URGENT CARGUS.
Plata pentru produsele solicitate se poate face prin ramburs, in numerar la livrare. Produsele se achita la inmanarea lor de catre agentul serviciului de curierat rapid Urgent Cargus.
Pentru cumparaturi in valoare de peste 200 Ron livrarea produselor este gratuita oriunde in tara.
Pentru livrare internationala va rugam sa ne contactati pe email.

Produsele livrate vor fi intotdeauna insotite de Factura. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa in momentul primirii. Conform Codului Fiscal art. 155, alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii.
In cazul expeditiilor cu plata ramburs, Factura se va afla in colet (sau in plicul autocolant cu documente de pe cutie) iar Chitanta se va emite de catre curier (Urgent Cargus) in numele S.C. SO PROUD APPAREL S.R.L., la incasarea contravalorii produselor.

Costurile de transport sunt suportate de catre client.
Produsele se expediaza prin Urgent Cargus (curierat rapid) la adresa indicata (door-to-door).
Pe toata perioada transportului pana la livrare, coletul este insotit de documentul de transport al firmei de curierat rapid. Acesta se numeste AWB si contine toate datele necesare pentru livrare precum si un numar prin care se poate identifica traseul coletului pe toata perioada transportului si pana la livrare.
Livrarea dureaza 1-2zile lucratoare.Comenzile sunt expediate dupa confirmarea telefonica sau prin e-mail. Pentru comenzile primite in timpul sarbatorilor legale expedierea coletelor se va face in prima zi lucratoare.
Produsele se pot ridica si direct de la sediul nostru din Bucuresti fara taxe de transport.

Produsele vor fi expediate prin intermediul Urgent Cargus, costurile de expediere si ramburs fiind suportate de catre cumparator.
– tarif pentru expeditii in tara 17,40 lei
– transport GRATUIT in Bucuresti.